Je bekijkt nu Snits wy komme dêr oan/ Sneek we komen eraan.

Snits wy komme dêr oan/ Sneek we komen eraan.

En weer gaan wij door met onze stakingen, stakingsdag 14 is onderweg en zal dit keer plaats vinden in Sneek, we slaan dus geen enkele regio over in strijd voor een goede loonsverhoging en behoud van onze toeslagen.

De staking in Sneek zal plaatsvinden op vrijdag 19 maart. We roepen dan ook al, onze collega’s in het noorden van het land, om zich bij ons aan te sluiten en kom met zijn allen naar Sneek, laat zien dat je het er niet mee eens bent en nu eindelijk wel eens de waardering wilt krijgen voor al je inzet. En dat we echt die 5 procent loonsverhoging willen en onze toeslagen willen behouden.

Natuurlijk gaan we dit alles wel weer coronaproof doen, dus neem alle coronamaatregelen serieus en volg de aanwijzingen op van de ordedienst van de FNV, hou 1,5 meter afstand en draag een mondkapje.

Hier zijn we aankomende vrijdag te vinden in Sneek.

#

Geef een reactie