Je bekijkt nu Nieuwsbrief April 2021

Nieuwsbrief April 2021

Hierbij de tweede nieuwsbrief van het jaar, wederom een nieuwsbrief met veel informatie en vragen.

Zo vind je in deze nieuwsbrief het nieuws over de stakingen waar we nog steeds mee bezig zijn, dit omdat de werkgever het allemaal wel goed vinden en niks van zich laten horen, we blijven ons inzetten voor 5% en behoud van de toeslagen. Ook gaan we het hebben over ziekmeldingen en wat moet jij doen en wat mag je leidinggevende allemaal doen en vragen. Verder hebben we aan jullie de vraag hoe het allemaal is geregeld met alarmopvolging in het filiaal.

En natuurlijk stelt één van onze kaderleden zich voor in deze nieuwsbrief, en wat de drijfveer is om deel te nemen aan de FNV Lidl Kadergroep.

Lees dus voor alle ins en outs onze nieuwsbrief, die je hier kunt downloaden.

Ook willen we jullie vragen over, hoe we jullie het best van informatie kunnen voorzien, hoe kunnen we het best jullie vragen beantwoorden, aangezien we niet fysiek met elkaar in contact kunnen komen. Er zijn hier natuurlijk veel manieren voor om dit wel te doen, mocht je ideeën hebben laat het ons dan weten via: lidlkadergroep@gmail.com.

En natuurlijk kun je op deze website, onder het kopje FNV Kadergroep al onze voorgaande nieuwsbrieven vinden, en zo heb je dus de mogelijkheid om ze eens allemaal rustig terug te lezen.

Geef een reactie