Toch maar weer een nieuwe poging.

Toch maar weer een nieuwe poging.

Ooit was ik begonnen met deze website, om mijn ervaringen met het thuisfront te delen, terwijl ik voor de FNV weg was naar Chili, daarna ben ik hier veel meer mee gaan doen, en kwamen er steeds meer berichten over de FNV Lidl Kadergroep, de beslommeringen tijdens cao- onderhandelingsrondes en ga zo maar door.

Tot een jaar of 2 geleden, toen er opeens iets mis bleek te zijn met mijn website, een grote aanval op de site heeft hem helemaal lam gelegd en helaas was ik op dat moment alles kwijt, toen heb ik echt een hele tijd gedacht dat ik er beter mee kon stoppen, want ik had niet de motivatie op dat moment om weer een nieuwe site op te gaan bouwen.

Maar het bloed kruipt waar het niet kan gaan en ik heb wederom een compleet nieuwe site opgebouwd, hij is nog niet klaar maar er zal steeds iets meer informatie online komen.

Toch ben ik blij dat ik de stoute schoenen maar weer heb aangetrokken, want toch vind ik het ook heel leuk om te doen.

Geef een reactie