Je bekijkt nu Nieuwsbrief Februari 2021

Nieuwsbrief Februari 2021

Hierbij de eerste nieuwsbrief van het jaar, een nieuwsbrief boordevol informatie weer.

Zo vind je in deze nieuwsbrief weer de laatste stand van zaken omtrent de cao, dit keer maken we het zichtbaar met een voorbeeld wat je kunt gaan verliezen, als het voorstel van de werkgevers niet beter gaat worden. En het gaat om een flink bedrag wat je dan kunt gaan mislopen.

Verder vragen we jullie, hoe we jullie het best van informatie kunnen voorzien, hoe kunnen we het best jullie vragen beantwoorden, aangezien we niet fysiek met elkaar in contact kunnen komen. Er zijn hier natuurlijk veel manieren voor om dit wel te doen, een aantal kaarten we hier aan, mocht je nog andere ideeën hebben laat het ons dan weten via: lidlkadergroep@gmail.com.

Wat gaat er gebeuren als de zondag-toeslag word gehalveerd of helemaal verdwijnt, wat zijn dan de consequenties, wat zijn je rechten en plichten. Maar natuurlijk moeten we dit niet zover laten komen en moeten we dit met zijn allen te zien voorkomen.

En natuurlijk stelt één van onze kaderleden zich voor in deze nieuwsbrief, en wat de drijfveer is om deel te nemen aan de FNV Lidl Kadergroep.

Lees dus voor alle ins en outs onze nieuwsbrief, die je hier kunt downloaden.

En natuurlijk kun je op deze website, onder het kopje FNV Kadergroep al onze voorgaande nieuwsbrieven vinden, en zo heb je dus de mogelijkheid om ze eens allemaal rustig terug te lezen.

Geef een reactie