Je bekijkt nu Supermarktwerknemers krijgen van uit de hele wereld steun voor 5% loonsverhoging.

Supermarktwerknemers krijgen van uit de hele wereld steun voor 5% loonsverhoging.

Op 4 februari schreef ik al dat de UNI Global Union een oproep had gedaan voor solidariteit voor steun in onze strijd voor een 5 procent loonsverhoging.

Aan deze oproep werd dan ook massaal gehoor gegeven door vakbonden en werknemers van over de hele wereld. Van uit Zuid-Amerika tot aan Japan, Twitter stroomde dan ook vol met foto’s van de high-five met de hashtag: #waardeeronswerk. En nog steeds komen er elke dag foto’s binnen.

Het is echt geweldig om te zien hoeveel steun we als supermarktmedewerkers krijgen vanuit de hele wereld, en dat iedereen mee doet aan onze strijd voor een eerlijke en goede cao met een loonsverhoging van 5%.

We are grateful to everyone for their support in our fight for a better collective labor agreement and a 5 percent wage increase.

Hoe nu verder

En natuurlijk gaan wij door met de strijd om die 5 procent te halen, gister zijn we dan ook begonnen met het oppakken van onze fysieke acties en zijn de stakingen weer begonnen. En zoals de werkgevers al eerder zeiden: “wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg”.

Dan kan ik aan onze werkgevers vertellen, dat wij zeker ook geen enkele uitdaging uit de weg zullen gaan en zullen blijven strijden voor onze cao.

Geef een reactie