Je bekijkt nu Livestream #waardeeronswerk: het Supermarkt-debat

Livestream #waardeeronswerk: het Supermarkt-debat

Laatste stakingsdag in Utrecht.

Morgen is het de laatste dag van onze stakingen, deze laatste zal plaats vinden in Utrecht, ik zou zeggen leg allemaal het werk neer en kom massaal naar Utrecht en strijd mee voor het behoud van je zondagstoeslag en de 5% loonsverhoging.

Op dit adres kun je ons morgen vinden van 09.00 tot 15.00 uur.

Locatie: Parkeerplaats P4, Jaarbeursplein, Utrecht

Livestream: het Supermarkt-debat.

Maar de stakingsdag is niet het enige wat we gaan doen morgen. Morgenmiddag om 17.00 gaan we een livestream organiseren en gaan we terugblikken op onze eerste serie met acties. Actieve FNV-leden die werkzaam zijn in een supermarkt of distributiecentrum zullen in discussie gaan met politici van diverse partijen en mogelijk dat er zelfs een afgezant namens de werkgevers aanschuift.

Wij als supermarktmedewerkers willen dat ons werk, tegenwoordig zelfs vitaal werk wordt gewaardeerd met een goede cao, met een eerlijk loon en behoud van onze zondagstoeslag. De discussie zal worden aangegaan aan de hand van diverse stellingen, en zo gaan we het hebben over de noodzaak van meer loon en behoud van onze toeslag.

Tijdens deze livestream kun je dus het hele debat volgen, maar ook kun je op dat moment eventueel je vragen stellen via de chat.

Deze livestream zal ongeveer een uur gaan duren. Meer informatie over de livestream kun je vinden via deze link.

Wil je meer verbetering en wil je een goede cao, met een goed en eerlijk loon en behoud van je toeslagen, volg dan de livestream en stel je vragen.

Geef een reactie