Je bekijkt nu UNI EUROPA COMMERCE UNIONS WILL RISE TOGETHER IN AMSTERDAM

UNI EUROPA COMMERCE UNIONS WILL RISE TOGETHER IN AMSTERDAM

In november kwamen ongeveer 150 vertegenwoordigers van vakbonden uit heel Europa samen voor de UNI Europa Commerce-conferentie in Amsterdam om prioriteiten voor de handelssector vast te stellen en nieuwe bestuurders voor de komende vier jaar te kiezen.

Op 14 en 15 november waren verschillende kaderleden van de FNV Lidl Kadergroep aanwezig om deel te nemen aan de UNI Europa Commerce-conferentie in Amsterdam.

“We’re looking forward to reuniting with our affiliates in Amsterdam. We meet to tackle the most pressing issues affecting workers in the commerce sector today. The conference aims to pave the way for forward-thinking and call for collective bargaining as the key element of democracy and the way to strengthen the voice of workers. We have a simple message: Commerce workers – UNI Europa Rising and Committed to win! “

UNI’s Director of Commerce, Annika Flaten

De vertegenwoordigers zijn in Amsterdam voor de UNI Europa Handelsconferentie. In de komende twee dagen zullen ze het hebben over de uitdagingen waarmee werknemers in de handel worden geconfronteerd en hoe we ze de stem van werknemers kunnen versterken en de omstandigheden in de sector kunnen verbeteren,

Wil je meer weten of wil je de conferentie volgen klik dan op deze link.

Geef een reactie