Je bekijkt nu FNV Lidl Kadergroep nieuwsbrief mei 2024

FNV Lidl Kadergroep nieuwsbrief mei 2024

Welkom bij de nieuwste editie van de nieuwsbrief van de FNV Lidl Kadergroep! De kadergroep is verheugd om jullie op de hoogte te brengen van enkele belangrijke onderwerpen en updates die momenteel spelen. Laten we meteen aan de slag gaan en de zaken bespreken die ons allen aangaan. In deze nieuwsbrief gaan we het hebben over:

 • Handboek Functiewaardering:
  Het Functioneringshandboek, dat beschrijft welke functies er zijn in distributiecentra en supermarkten, wordt herzien. Werkbezoeken worden georganiseerd om een beter inzicht te krijgen in de benodigde taken, verantwoordelijkheden en kennis van medewerkers. Dit alles om het al 20 jaar oude handboek te vernieuwen.
 • Pauzes corrigeren:
  Het belang van pauzes tijdens het werk wordt benadrukt. Medewerkers worden aangemoedigd om hun pauzes correct te registreren en aan te passen als deze niet zijn genoten zoals ze zouden moeten.
 • Grensoverschrijdend gedrag:
  Er is aandacht voor de ernstige kwestie van grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer, met name van klanten richting jonge vrouwelijke medewerkers. De kadergroep pleit voor duidelijke processen en maatregelen om dit aan te pakken en een veilige werkomgeving te waarborgen.
 • Voorzitter ondernemingsraad legt functie neer:
  Met spijt wordt gemeld dat de voorzitter van de ondernemingsraad zijn taken heeft neergelegd en zijn zetel heeft teruggegeven.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van de nieuwsbrief, of mocht je hulp nodig hebben bij bepaalde kwesties, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via: lidlkadergroep@gmail.com

De link naar de nieuwsbrief vind je hier. Voor alle nieuwsbrieven van de kadergroep kun je terecht in het archief van de nieuwsbrieven welke je hier kunt vinden, 

Geef een reactie