Je bekijkt nu * UPDATE * Verenigd in Leeuwarden : Ontmoet FNV-voorzitter Tuur Elzinga en laat je inspireren!

* UPDATE * Verenigd in Leeuwarden : Ontmoet FNV-voorzitter Tuur Elzinga en laat je inspireren!

Op 13 mei jl. had ik al een blog geschreven over de Meet & Greet met Tuur Elzinga, georganiseerd door Lokaal FNV Sudwést Fryslân in Sneek. Er is nu een update beschikbaar over deze Meet & Greet. Er zijn namelijk meerdere organisatoren bijgekomen en de locatie voor deze bijeenkomst is bekendgemaakt.

Op 25 juni zal Leeuwarden bruisen van energie en inspiratie, want de voorzitter van FNV, Tuur Elzinga, brengt een bezoek aan de stad. Deze bijeenkomst, georganiseerd door Lokaal FNV Sudwést Fryslân, Lokaal FNV Noordwest Fryslân en Lokaal FNV Smallingerland Achtkarspelen, belooft een cruciale ontmoeting te worden voor FNV-kaderleden uit het hele noordelijke deel van het land. Op 14 juni jongstleden hebben 600 kaderleden in het noorden van het land via de FNV een persoonlijke uitnodiging per e-mail ontvangen. Deze kaderleden vallen onder de betreffende regio’s van Lokaal FNV.

Maar wie is Tuur Elzinga eigenlijk?

Tuur Elzinga is een naam die synoniem staat voor strijd, toewijding en de verdediging van arbeidersrechten. Als voorzitter van de FNV, de grootste vakbond van Nederland, draagt hij de verantwoordelijkheid voor het vertegenwoordigen van miljoenen werknemers in diverse sectoren. Zijn inzet voor eerlijke lonen, veilige werkomstandigheden en sociale rechtvaardigheid is bewonderenswaardig en onmiskenbaar.

Maar zijn toewijding aan het welzijn van werknemers begon niet bij zijn benoeming tot voorzitter. Al vele jaren was Elzinga actief binnen de vakbond, waarbij hij vocht voor de belangen van werknemers op verschillende niveaus. Zijn ervaring strekt zich uit over diverse sectoren, waardoor hij een diepgaand begrip heeft ontwikkeld van de uitdagingen waarmee werknemers dagelijks worden geconfronteerd.

Tijdens zijn bezoek aan Leeuwarden zal Tuur Elzinga niet alleen zijn visie delen, maar ook luisteren naar de stemmen en zorgen van de kaderleden uit het Noorden. Deze bijeenkomst belooft een unieke gelegenheid te zijn om te leren, te inspireren en vooral om samen te komen in solidariteit.

En het beste van alles? Deze bijeenkomst wordt niet alleen een kans om Tuur Elzinga te horen spreken, maar ook om hem persoonlijk te ontmoeten! Ja, je leest het goed – een meet en greet met de voorzitter van FNV zelf!

"Tegen onrechtvaardigheid moeten we strijden, niet alleen voor onszelf, maar voor de generaties die na ons komen. Samen kunnen we een vuist maken en verandering teweegbrengen."
Tuur Elzinga
Voorzitter FNV

Meld je nu aan! En ontmoet Tuur Elzinga

Wil je deze kans niet missen? Meld je dan snel aan via lokaalfnvsudwestfryslan@gmail.com of via telefoonnummer: 06-41848417.

Hier zijn de details:

  • Inloop vanaf 19.00 uur met koffie en thee.
  • Om 19.30 uur verwelkomen we je met een drankje en een toespraak en presentatie van Tuur Elzinga.
  • Na de toespraak is er gelegenheid voor de Meet en Greet.
  • We sluiten af om 22.00 uur.
Locatie:
Vakbondshuis Leeuwarden
Jacob Catsplein 1
8913 CS Leeuwarden


Neem gerust een belangstellende mee, lid of (nog) geen lid, een collega, een buurtgenoot of een familielid. Ze zijn van harte welkom om met je mee te gaan om eens te zien hoe het bij een vakbond er aan toe gaat.

Geef een reactie