Je bekijkt nu Vul de enquête van FNV Handel in voor een sterkere VGL CAO in de supermarkten.

Vul de enquête van FNV Handel in voor een sterkere VGL CAO in de supermarkten.

Waarom jouw stem telt: Vul de enquête van FNV Handel in voor een sterkere VGL CAO in de supermarkten.

Als werknemers in supermarkten hebben we allemaal onze eigen ervaringen, uitdagingen en wensen op de werkvloer. Soms voelen we ons misschien niet gehoord, of hebben we het gevoel dat onze behoeften niet volledig worden erkend. Maar nu is het tijd om onze stem te laten gelden en onze ideeën te delen over wat echt belangrijk is voor ons als medewerkers. Hoe? Door de enquête van FNV Handel in te vullen.

Waarom de VGL CAO belangrijk is:

Laten we eerst eens kijken naar wat de VGL CAO eigenlijk inhoudt en waarom het relevant is voor ons als werknemers in de supermarktsector. CAO staat voor Collectieve Arbeidsovereenkomst. Het is een belangrijk document dat de arbeidsvoorwaarden regelt voor tienduizenden werknemers in de supermarktbranche.

De VGL CAO beïnvloedt zaken als lonen, werktijden, vakantiedagen, toeslagen en andere arbeidsvoorwaarden die van invloed zijn op ons dagelijks leven. Met andere woorden, het heeft een directe impact op onze kwaliteit van werk en leven.

Waarom jouw mening telt:

Als werknemers zijn wij degenen die dag in dag uit het werk doen. We weten als geen ander wat er goed gaat en wat verbeterd kan worden op de werkvloer. Daarom is het cruciaal dat onze stem wordt gehoord bij het opstellen van de nieuwe VGL CAO.

Door de enquête van FNV Handel in te vullen, geven we de kans om onze mening te delen en onze behoeften kenbaar te maken. Of het nu gaat om hogere lonen, betere arbeidsomstandigheden, meer flexibiliteit in werktijden of andere zaken die voor jou belangrijk zijn, dit is het moment om je stem te laten gelden.

De huidige CAO loopt bijna af:

Belangrijk om te weten is dat de huidige CAO bijna afloopt. Dat betekent dat de onderhandelingen voor de nieuwe CAO binnenkort van start gaan. Dit is een cruciaal moment voor ons als werknemers om onze stem te laten horen en invloed uit te oefenen op de toekomstige arbeidsvoorwaarden.

De enquête: tot en met woensdag 01 mei 2024:

FNV Handel wil graag weten wat jouw wensen zijn voor de nieuwe VGL CAO. Daarom hebben ze een enquête opgesteld die ingevuld kan worden tot en met woensdag 01 mei 2024. Deze enquête is beschikbaar in de Nederlandse, Engelse en Poolse taal, zodat alle werknemers de kans krijgen om hun stem te laten horen, ongeacht hun achtergrond of taalvaardigheid.

Vul de enquête nu in:

Je kunt de enquête invullen via deze link: Het invullen van de enquête van FNV Handel is snel, eenvoudig en volledig vertrouwelijk. Je kunt openhartig je mening geven en suggesties doen voor verbeteringen die jij graag zou zien in de nieuwe VGL CAO.

Iedereen, of je nu wel of geen lid bent van de vakbond, mag de enquête invullen. Echter, leden van de vakbond hebben een extra voorrecht: zij mogen stemmen over de uitkomst van de onderhandelingen. Dus waar wacht je nog op? Pak die kans om jouw stem te laten gelden en vul de enquête vandaag nog in. Samen kunnen we een verschil maken en streven naar een betere toekomst voor alle werknemers in de supermarktsector.

Geef een reactie